Johnny Doodle - The best you've ever tasted

Johnny staat voor WYSIWYG. What you see is what you get. Simple as that. Het begon ooit allemaal in een klein keukentje. Met als droom om de kwaliteit en beleving van de chocolatier voor iedereen bereikbaar te maken. Johnny is ondernemerschap en culinaire innovatie in één jasje. Het resultaat: een premium reep chocolade, gemaakt van UTZ/Rainforest Alliance-gecertificeerde cacao met 100% cacaoboter. Bestrooid met de lekkerste toppings voor een verrassende smaaksensatie. Johnny Doodle: The best you’ve ever tasted. 

 

MIJN STIJL - simpel, basic en betaalbaar
Van geurkaars tot zeep, van roomspray tot wasmand. De collectie van Mijn Stijl bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal echte gebruiksartikelen met een basic uitstraling, simpel, puur en betaalbaar! De Voorkamer vindt het verhaal achter een product erg belangrijk en dat is precies waarom dit merk dan ook bij ons past. Mijn Stijl werkt graag samen met kleinere fabrikanten en probeert, waar het mogelijk is, de eindassemblage te laten verzorgen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze maken eerlijke, biologisch afbreekbare, ecologische producten zoals heerlijk zepen maar ook gebruiksartikelen en accessoires. Mijn Stijl is een merk voor iedereen.
ABOUT: BLANKS - It's not a book, it's a notebook
About Blanks geeft oude boeken een nieuw leven door de kaften opnieuw te gebruiken. Een meer sociale en duurzame wereld, we streven er allemaal naar. Deze notitieboeken kunnen de wereld een beetje veranderen. Net als bij boeken heeft ieder mens een persoonlijk verhaal. Door het maken van unieke en persoonlijke producten voorziet About Blanks in middelen om deze verhalen te inspireren en te helpen ontwikkelen. Ieder About Blanks schets- en notitieboek is uniek en met de hand gemaakt. Dat maakt ze ook zo bijzonder. We’re all one of a kind!
 
Texelana - Een sterk merk van Texel

Het Texelse bedrijf Texelana staat al 28 jaar bekend om zijn schapenwollen producten en vachten. Texelana gebruikt voor haar producten uitsluitend natuurlijke grondstoffen, die voldoen aan de strenge EU-normen. Het zijn dan ook producten die natuurlijk worden gelooid en behoren tot de 100% A-kwaliteit producten. Texelana wil alles weten over de schapenwol, de bijzondere werking en herkomst om u de kwaliteit van een eerlijk product te laten ervaren. Wilt u het laatste nieuws volgen van Texelana? Klik hier voor meer informatie.

 

Natural Luxury - makes your home more beautiful
Natural Luxury is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in woonaccessoires die hun oorsprong vinden in onze natuur.
Handgemaakte wollen producten, vachten, rundleren schorten en placemats, olijfhouten snij en serveerplanken... een collectie voor jouw huis.
Natural Luxury is een importeur en distributeur van luxe lifestyle producten en levert uitsluitend aan geselcteerde woon- en kookwinkels. Bekijk hier het assortiment; wilt u iets bestellen wat u niet in de webshop van De Voorkamer ziet staan? Laat het ons weten.
 
WALLLL - De mooiste beelden om van je huis je thuis te maken
WALLLL is een nieuw merk op het gebied van wonen en lifestyle, dat is opgericht in 2017. De oprichters Nina Willems en Jim Plaum, zijn vriend en vriendin en samen willen ze van hun passie hun werk maken. Ze houden ervan om mensen blij te maken. Dat doen ze door unieke fotokunst en printjes te ontwerpen, echte eyecatchers die zorgen voor sfeer en een lach op jouw gezicht. Het liefst maakt WALLLL iedere week mensen blij en daarom komen er wekelijks nieuwe producten online! Neem hier een kijkje!
 
 
ATELIER MENHEERE - handmade products

Suzanne Menheere, bekend om haar zwoele sound, ontwapenende flair en retro looks als vintage vocal "Suitcase Suzy" heeft haar creatieve speelplaats gevonden bij Atelier Menheere. Originele en eigenwijze handmade stationary en producten die passen bij de stijl van De Voorkamer. Haar producten zijn dan ook heel veel bij ons terug te vinden. Volg Atelier Menheere ook op Instagram en Facebook!

 

 

LIGHT & LIVING
"a world of inspiration"
Bij Light & Living weten ze als geen ander hoe je sfeer kunt creëren met licht en woonaccessoires. De Voorkamer heeft een continue wisselend assortiment van de nieuwste trends en accessoires uit de collectie van Light & Living. Zowel in de webshop als in de winkel. Heb je iets gezien uit de collectie van Light & Living? Meld het ons en wij halen het voordeliger voor jou in huis!
 
 
Natives Savon Soap
NATIVES
"concentré de bonne humeur"
Een maffe collectie Retro vintage, Georges Clounet, lieve poesjes en "ugly dogs", lekker eten en drinken en heerlijke tijden met gezellige vrienden; dat is Natives! Originele Franse creaties geboren uit een klein team met grote ideeën; logisch dat het bij ons te koop is. Hebbus!
 
 
BRIDGEWATER CANDLE COMPANY
"light a candle - feed a child"
De geurkaarsen, geurzakjes en olie van Bridgewater Candle Company ruiken heerlijk, dat niet alleen! Door de samenwerking met Rice Bowls, door middel van het Light a Candle • Feed a Child™ programma, hoopt Bridgewater om het bewustzijn voor dit wereldwijde probleem te verhogen en om hiermee de honger van weeskinderen over de hele wereld te bestrijden. Jouw kaars draagt dus een steentje bij!

 

WE ARE HOUSEVITAMIN
"a brand new label ready to make a statement in your interior."

De Voorkamer is er helemaal weg van! Accessoires en interieurspulletjes van Housevitamin. We moesten deze dan ook echt in ons assortiment hebben! Nu te koop in onze winkel en in onze webshop. Heb je iets elders gezien van Housevitamin en je vind het zo snel niet in onze webshop? Stuur ons een berichtje en wij halen het voordeliger voor jou in huis!