• thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img
  • thumb_img source_img

Wallll O’Clock

0 Beoordelingen Voeg uw recensie toe

Beschikbaarheid artikel : Op voorraad

€ 100,00

Stop de tijd: De Wallll O’Clock is wat je zoekt!

Wallll O’Clock is een minimalistisch design van Wallll en wordt in Nederland met de hand vervaardigd. De klok bestaat volledig uit duurzaam gekapt hout en bevat een vrij stil uurwerk. Dus ook ideaal voor je studeerkamer.
Zet je de klok liever neer? Dat kan natuurlijk ook. Tal van mogelijkheden met dit tijdloos design van het oer-Hollandse merk Wallll.

Hoeveelheid

Kenmerken:
– Minimalistisch design
– In Nederland met de hand gemaakt
Duurzaam gekapt hout
– Vrij stil uurwerk
– De rand en wijzers zijn zwart van kleur
– Makkelijk op te hangen
– Afmeting 33x43x3cm
– Inclusief batterij

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Blogs

nov, 19

Winter wonderland - zeg het woord Winter en je krijgt het spontaan al wat kouder. Tijd om de plaids, dekens en zachte donzige kussens weer voor de dag te halen. Natuurlijke tinten en materialen doen het altijd goed tijdens de kou en met een kaarsje aan wordt het al snel gezellig. Een mooie schapenvacht om op te zitten voor de open haard mag dan gewoon niet ontbreken tijdens het uitpakken van de decembercadeau's.

aug, 19

Een warmer interieur - Schapenvachten passen bij ieder interieur. Het maakt je huis warmer, rijker en mooier. Bij een stoer, ruig en rauwig huis zoals een industrieel interieur passen dan ook bruine en grijze kleuren. Met een langharige vacht kun je die authentieke stijl nog meer benadrukken. En bij een Scandinavisch interieur kies je sneller voor een klassieke witte vacht waar je ook lekker zacht op kan zitten. Terwijl je in een moderne inrichting misschien wel voor een gevlekte lamsvacht gaat. Welke schapenvacht past het beste bij jou?